Amandine Dramboit

Thomas Marutschke, was born in 1961 in Germany, he lives and works in Ruesselsheim, Germany.
He studied communication design in Darmstadt, Germany (diploma designer). Since 1987, he has been a freelance illustrator for advertisement, editorial and customers of the decoration range. In 1990, he established the Studio "Trashline". He has worked with numerous companies using his graphic style, which is particularly suitable for logo and signet design. Since 2004, his work has increased on free digital work, and there are various book and graphic projects and different exhibitions.

Muut suunnittelutyöt taiteilijalta Amandine Dramboit

Apple in Paradise


Saat 10% alennusta

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi*, viikoittaisia sähköpostiviestejä, joissa on yksinomainen pääsy tarjouksiin, uusimpiin trendeihin ja tuoteuutisiin.

Lisätietoja siitä, miten käsittelemme tietojasi, on tietosuojakäytännössämme.Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa. *Alennusta voi käyttää yhteen ostokseen 60 päivän kuluessa uutiskirjeen tilauksesta. Alennus on voimassa kaikille tuotteille, myös alennushintaisille tuotteille. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin.