EKSTRA 10% alennus KAIKISTA tuotteista, mukaan lukien alennetut tuotteet! Koodi: SAVE10

Toimistotilojen matot

Valitse työpaikalle oikeanlainen matto, joka tekee asiakkaisiin ja vierailijoihin vaikutuksen. Meiltä löytyy sopivat matot vilkkaisiin vastaanottotiloihin ja odotushuoneisiin sekä neuvotteluhuoneisiin ja toimistotiloihin. Matot vaimentavat melua, joten ne toimivat erittäin hyvin avotoimistoissa. Kuvagalleriastamme löydät kuvia matoista erityyppisissä toimistotiloissa. Inspiroidu! Riippuen toimistosta tai tilasta, jonka haluat sisustaa, löydät kaikenlaisia mattoja hienoista persialaisista silkkimatoista aina vahvoihin, kirkkaisiin ja värikkäisiin patchwork-tilkkumattoihin.

Saat 10 % alennusta

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat 10 % alennusta seuraavasta tilauksestasi*, viikoittaisia sähköpostiviestejä, joissa on yksinomainen pääsy tarjouksiin, uusimpiin trendeihin ja tuoteuutisiin.

Lisätietoja siitä, miten käsittelemme tietojasi, on tietosuojakäytännössämme.Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa. *Alennusta voi käyttää yhteen ostokseen 60 päivän kuluessa uutiskirjeen tilauksesta. Alennus on voimassa kaikille tuotteille, myös alennushintaisille tuotteille. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin.