Kestävä polyesteri

Anti Slip, Non-woven

80x150 cm
17 

Tekniset tiedot

Tuote-nro. CVD24962
Pistettä/neliömetri 0
Paksuus ≈ 3 mm
Koko 80x150

Tietoja Belgia Anti Slip, Non-woven-matoista .

2-3 mm paksu huopamainen liukuestematto, joka sopii käytettäväksi kaikkien sellaisten mattojen kanssa, joilla on taipumusta liukua lattialla. Maton liukueste suojaa lattiaa, pitää maton paikallaan ja tekee kävelystä mukavampaa. Liukuestemattomme soveltuu kaikille lattiatyypeille, lattialämmityksellä varustetut lattiat mukaan lukien. Maton liukueste voidaan leikata vaivattomasti haluttuun kokoon, ja myös useita liukuesteitä voidaan yhdistää tarvittaessa suuremman alueen kattamiseksi. Konepestävä 30 asteessa.

Kuvan matto havainnollistaa vain sitä, miten liukueste asetetaan maton alle eikä se sisälly hintaan.

OEKO-TEX®

Kaikki Turkista tulevat kone-solmut matot ovat OEKO-TEX® -standardin 100 mukaisia, maailmanlaajuisesti yhtenäinen ja riippumaton tekstiilien testaus- ja sertifiointijärjestelmä. Sertifiointi tarkoittaa, että lopputuote on vapaa vaarallisista kemikaaleista.

Kysymyksiä?

Älä epäröi kysyä meiltä!

CarpetVista-arvostelu

4.6 - 5

Luotettava CarpetVista

Jo toistamiseen valitsemani matto oli juuri sellainen kuin odotin ja kuvista päättelin. Nettikuvista selvisi hyvin maton pintakuosi ja väritys. Hyvät tuotekuvat ja -tiedot auttoivat oikeassa valinnassa. Suosittelen.

Ilona A.

Matto oli juuri sellainen kuin kuvissakin ja toimitus tapahtui nopeasti.

Sari K.

Tilaus oli helppoa ja toimitus nopea.

Samuli

Super hyvä ja nopea toimitus.

Maire Andersin

Nopea toimitus, tuote oikein hyvä!

Tilaamani matto tuli kahdessa päivässä Tanskan varastolta. Ei mitään ongelmia, matto on niinkuin kuvauksessa ja olen hyvin tyytyväinen!

Tuuli J

Jo toisen maton tyytyväinen tilaaja

Tämä oli toinen tilaukseni CarpetVistalta. Maton tilaaminen verkkokaupasta oli helppoa ja toimitus kotiin nopea. Matto on juuri sellainen kuin kuvissa. Olen erittäin tyytyväinen mattoon ja CarpetVistan toimintaan, suosittelen!

Noora J.

Matto on juuri sellainen kuin kuvissakin ,ei epämielyttävää hajua,. Toimitus oli nopeaa.

Pirkko V.

Olisin antanut viisi tähteä, jos matot olisivat tulleet rullina eli etten olisi joutunut höyryttämään kantteja suoriksi aika tovin. Matot eivät sentään tulleet neliöinä, mutta olivat pakattu mahdollisimman pieneksi, niin että tuli taitoksista jäljet. Muuten valikoima aivan mieletön, matot täydellisiä, toimitus nopeaa, olemme ihan mielettömän tyytyväisiä. Jos jatkossa saisi matot rullina, niin tällöin viisi tähteä.

Tiia K.

Tuote vastasi kuvausta, nopea toimitus.

MM

Loistava mattokauppa! Useita mattoja ostettu ja toistaiseksi ei mitään moitittavaa.

Hannu