Anti Slip, Non-woven Maton lisävaruste
240x340 cm

87 

Tekniset tiedot

Tuote-nro. CVD24965
Pistettä/neliömetri 0
Paksuus ≈ 3 mm
Koko 240x340

Anti Slip, Non-woven Maton lisävaruste

2-3 mm paksu huopamainen liukuestematto, joka sopii käytettäväksi kaikkien sellaisten mattojen kanssa, joilla on taipumusta liukua lattialla. Maton liukueste suojaa lattiaa, pitää maton paikallaan ja tekee kävelystä mukavampaa. Liukuestemattomme soveltuu kaikille lattiatyypeille, lattialämmityksellä varustetut lattiat mukaan lukien. Maton liukueste voidaan leikata vaivattomasti haluttuun kokoon, ja myös useita liukuesteitä voidaan yhdistää tarvittaessa suuremman alueen kattamiseksi. Konepestävä 30 asteessa.

Kuvan matto havainnollistaa vain sitä, miten liukueste asetetaan maton alle eikä se sisälly hintaan.

OEKO-TEX®

Kaikki Turkista tulevat kone-solmut matot ovat OEKO-TEX® -standardin 100 mukaisia, maailmanlaajuisesti yhtenäinen ja riippumaton tekstiilien testaus- ja sertifiointijärjestelmä. Sertifiointi tarkoittaa, että lopputuote on vapaa vaarallisista kemikaaleista.

Kysymyksiä?

Älä epäröi kysyä meiltä!Saat 10 % alennusta

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat 10 % alennusta seuraavasta tilauksestasi*, viikoittaisia sähköpostiviestejä, joissa on yksinomainen pääsy tarjouksiin, uusimpiin trendeihin ja tuoteuutisiin.

Lisätietoja siitä, miten käsittelemme tietojasi, on tietosuojakäytännössämme.Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa. *Alennusta voi käyttää yhteen ostokseen 60 päivän kuluessa uutiskirjeen tilauksesta. Alennus on voimassa kaikille tuotteille, myös alennushintaisille tuotteille. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin.