Käsinkudottu

Cosmou Matot - Vaaleansininen
Sisä- / ulkotilat
200x300 cm

603 
10%
670 
Alin hinta viimeisten 30 päivän ajalta: 603 
(Arvonlisävero sisältyy)

Nopea toimitus: 2 - 5 työpäivää

Ilmainen palautus

30  / 24 kk

Maton värit voivat näyttää erilaisilta eri kulmista katsottuna.

Tietoja Intia Cosmou Matot - Vaaleansininen-matoista .

PET-muoviset Yarn Kelim -matot kudotaan käsin käytetyistä ja kierrätetyistä PET-pulloista, tämä materiaali tekee matosta säänkestävän. Nämä matot sopivat siis niin ulos kuin ruokapöydän alle tai olohuoneeseen. Näissä ainutlaatuisissa kaksipuolisissa matoissa on kauniit värit ja elegantti design. Pidä mattosi raikkaana ja puhtaana pitkään imuroimalla ja tuulettamalla sitä säännöllisesti. Mikäli matto tahraantuu, poista lika heti hieman kostutetulla liinalla.

Matto sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Jotta matto kestäisi mahdollisimman pitkään, älä jätä sitä kosteaksi pitkäksi aikaa, vaan anna sen kuivua. Näin suojaat sekä mattoa että pintaa.

Kierrätetty polyesteri  Kierrätetty polyesteri

100 % polyesteri (PET), joka on valmistettu kuluneista, mutta kierrätetyistä PET-pulloista, on materiaalia, joka on pehmeää ja miellyttävää kävellä. Lisäksi kierrätetyt ja tekstiilikuiduiksi muunnetut PET-pullot auttavat vähentämään uusien resurssien kokonaiskulutusta ja suojelemaan ympäristöä.

Care & Fair

Olemme ylpeitä siitä, että voimme olla osa organisaatiota CARE & FAIR. Heidän tehtävänään on parantaa mattojen kutomisten ja heidän perheidensä elinoloja koulutuksen ja terveyden avulla.

Lue lisää

Kysymyksiä?

Älä epäröi kysyä meiltä!
Saat 15% alennusta

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat 15% alennusta seuraavasta tilauksestasi*, viikoittaisia sähköpostiviestejä, joissa on yksinomainen pääsy tarjouksiin, uusimpiin trendeihin ja tuoteuutisiin.

Lisätietoja siitä, miten käsittelemme tietojasi, on tietosuojakäytännössämme.Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa. *Alennusta voi käyttää yhteen ostokseen 60 päivän kuluessa uutiskirjeen tilauksesta. Alennus on voimassa kaikille tuotteille, myös alennushintaisille tuotteille. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin.