Emme löytäneet mitään. Älä kuitenkaan luovuta, sillä meillä on yli 42000 kaunista mattoa. Ota yhteyttä asiakaspalveluun, jos et löydä etsimääsi.
Yli 41000 mattoa
30 päivän palautusoikeus
9.2 - 10

Lori Baft Persia

260x362 cm

Ainutlaatuinen Käsinsolmittu Käsinkehrätty villa
Lori Baft Persia-matto MODA164
2 099 
32%
3 096 
Hinta liikkeessä: 4 439 
Tekniset tiedot
Tuote-nro. MODA164
Solmutiheys noin 160 000 solmua / m²

Voit laskea solmutiheyden vaivattomasti itsekin. Laske solmut pysty- ja vaakasuoraan 1 cm mitalta ja kerro luvut keskenään. Kerro sitten summa 10 000:lla, niin saat neliömetrikohtaisen luvun.

Tietyt alan markkinoilla olevat toimijat liioittelevat tuotteidensa solmutiheyttä, ja siksi onkin hintavertailun yhteydessä parasta tehdä tarkistuslaskelma, jotta tietää varmasti, mitä saa. CarpetVistan useimpien mattojen taustapuolen valokuvassa näkyy myös viivain, jolloin voit helposti nähdä solmutiheyden laadun ja voit laskea solmujen tarkan määrän, ennen kuin päätät maton tilauksesta.

Paksuus ≈ 10 mm
Ikä Nykyaika 0-20 vuotta (ei käytössä)
Alkuperä Persia / Iran
Nukka Käsinkehrätty villa
Loimi Villa
Valmistus Käsinsolmittu
Taidokas kutomistekniikka, jossa erikoistuneet artesaanit sitovat solmuja nukkarivien muodostamiseksi leikkaamalla jokaisen solmun tai kokonaisen solmurivin. Käsin solmiminen vie aikaa ja mahdollistaa myös monimutkaiset kuviot.
Tunnetaan myös nimellä Lori Baf, Lori Baff, Loribaft, Loribaf, Loribaff
Koko 260x362

Tämä matto on käsinsolmittu/-kudottu; siksi muodossa, paksuudessa, kuviossa ja koossa voi olla eroja. Tämä pätee etenkin paimentolais- ja kylämattoihin.

Kuvaus

Kysymyksiä?

Jos haluat lisätietoja tästä matosta, ota meihin yhteyttä. Autamme mielellämme.Tarjoukset