Emme löytäneet mitään. Älä kuitenkaan luovuta, sillä meillä on yli 42000 kaunista mattoa. Ota yhteyttä asiakaspalveluun, jos et löydä etsimääsi.
Yli 42000 mattoa
30 päivän palautusoikeus
9.3 - 10
Orient Express - White / Harmaa-matto CVD18900

Maton värit voivat näyttää erilaisilta eri kulmista katsottuna.

Koko:

✓ Määrä varastossa: 6

Tuote-nro. CVD18900
Solmutiheys noin 40 000 - 60 000 solmua / m²

Voit laskea solmutiheyden vaivattomasti itsekin. Laske solmut pysty- ja vaakasuoraan 1 cm mitalta ja kerro luvut keskenään. Kerro sitten summa 10 000:lla, niin saat neliömetrikohtaisen luvun.

Tietyt alan markkinoilla olevat toimijat liioittelevat tuotteidensa solmutiheyttä, ja siksi onkin hintavertailun yhteydessä parasta tehdä tarkistuslaskelma, jotta tietää varmasti, mitä saa. CarpetVistan useimpien mattojen taustapuolen valokuvassa näkyy myös viivain, jolloin voit helposti nähdä solmutiheyden laadun ja voit laskea solmujen tarkan määrän, ennen kuin päätät maton tilauksesta.

Paksuus noin 12 mm
Alkuperä Intia
Nukka Villa / Bambu silkki
Loimi Puuvilla
Valmistus Käsinsolmittu
Taidokas kutomistekniikka, jossa erikoistuneet artesaanit sitovat solmuja nukkarivien muodostamiseksi leikkaamalla jokaisen solmun tai kokonaisen solmurivin. Käsin solmiminen vie aikaa ja mahdollistaa myös monimutkaiset kuviot.
Koko 210x290

Tämä matto on käsinsolmittu/-kudottu; siksi muodossa, paksuudessa, kuviossa ja koossa voi olla eroja. Tämä pätee etenkin paimentolais- ja kylämattoihin.


Kysymyksiä?

Jos haluat lisätietoja tästä matosta, ota meihin yhteyttä. Autamme mielellämme.

885 Tarjoukset