Care & Fair

CarpetVista on eurooppalaisen mattoteollisuuden alan hankkeen CARE & FAIRin ylpeä jäsen.

CARE & FAIR – Carpet Trade Against Child Labor on sosiaalisesti sitoutuneiden mattokauppiaiden syyskuussa 1994 perustama hanke, jonka tavoitteena on tarjota matonkutojien lapsille mahdollisuus säännölliseen koulunkäyntiin, naisille mahdollisuus oppia lukemaan ja kirjoittamaan sekä mahdollistaa ilmainen terveydenhuolto koko perheelle.

Care & Fair

CARE & FAIRin jäsenenä CarpetVista on mukana ehkäisemässä lapsityövoiman käyttöä sekä edistämässä matonkutojien ja heidän perheidensä elinoloja Intiassa ja Pakistanissa.

CARE & FAIRin tukeman naisten voimaantumisen hankkeen Women Empowerment Programin kautta on vuodesta 2002 lähtien tarjottu matonkutojaperheiden naisille mahdollisuus oppia lukemisen, kirjoittamisen sekä matematiikan perustaidot. Akateemisten taitojen lisäksi naisia opetetaan ompelemaan ja kutomaan, jolloin he voivat myydä tekemiään tuotteita paikallisilla markkinoilla tai käyttää niitä kotonaan.

Care & Fair

Tällä hetkellä CARE & FAIR tukee 10 koulua, 6 aikuiskoulutuskeskusta ja 3 terveyskeskusta Intiassa ja Pakistanissa.

Olemme innoissamme ja ylpeitä siitä, että olemme osa CARE & FAIRia ja ennen kaikkea siitä, että saamme olla mukana luomassa parempia olosuhteita ohjelmassa mukana oleville perheille.

Lue lisää CARE & FAIR.

Saat 15% alennusta

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat 15% alennusta seuraavasta tilauksestasi*, viikoittaisia sähköpostiviestejä, joissa on yksinomainen pääsy tarjouksiin, uusimpiin trendeihin ja tuoteuutisiin.

Lisätietoja siitä, miten käsittelemme tietojasi, on tietosuojakäytännössämme.Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa. *Alennusta voi käyttää yhteen ostokseen 60 päivän kuluessa uutiskirjeen tilauksesta. Alennus on voimassa kaikille tuotteille, myös alennushintaisille tuotteille. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin.