Care & Fair

CarpetVista on eurooppalaisen mattoteollisuuden alan hankkeen CARE & FAIRin ylpeä jäsen.

CARE & FAIR – Carpet Trade Against Child Labor on sosiaalisesti sitoutuneiden mattokauppiaiden syyskuussa 1994 perustama hanke, jonka tavoitteena on tarjota matonkutojien lapsille mahdollisuus säännölliseen koulunkäyntiin, naisille mahdollisuus oppia lukemaan ja kirjoittamaan sekä mahdollistaa ilmainen terveydenhuolto koko perheelle.

Care & Fair

CARE & FAIRin jäsenenä CarpetVista on mukana ehkäisemässä lapsityövoiman käyttöä sekä edistämässä matonkutojien ja heidän perheidensä elinoloja Intiassa ja Pakistanissa.

CARE & FAIRin tukeman naisten voimaantumisen hankkeen Women Empowerment Programin kautta on vuodesta 2002 lähtien tarjottu matonkutojaperheiden naisille mahdollisuus oppia lukemisen, kirjoittamisen sekä matematiikan perustaidot. Akateemisten taitojen lisäksi naisia opetetaan ompelemaan ja kutomaan, jolloin he voivat myydä tekemiään tuotteita paikallisilla markkinoilla tai käyttää niitä kotonaan.

Care & Fair

Tällä hetkellä CARE & FAIR tukee 10 koulua, 6 aikuiskoulutuskeskusta ja 3 terveyskeskusta Intiassa ja Pakistanissa.

Olemme innoissamme ja ylpeitä siitä, että olemme osa CARE & FAIRia ja ennen kaikkea siitä, että saamme olla mukana luomassa parempia olosuhteita ohjelmassa mukana oleville perheille.

Lue lisää CARE & FAIR.

Kausiale
Jopa 60%

Moderni struktuuri

Varaston tyhjennys
30-60%

15-vuotisjuhla!
Jopa 40%

Kirkas/skandinaavinen

Kelim
30-50%

Uutisia

Colored Vintage & Patchwork
Jopa 70%

Piristäviä mattoja

Nain
Jopa 30%

Kysy CarpetVistalta

Kaikista nopein palvelu jos teille on mahdollista, niin haluaisimme että kirjoitatte Ruotsiksi tai Englanniksi.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla tarjouksistamme