Hamadan
Jopa 40% Alennus
Hamadan
-
Suodattimia valittu
loading
Sivu - 2
152 matot
Hamadan - jopa <b>40%</b>

Hamadan - jopa 40%

Perinnön ja käsityön kutsuminen kotiisi toimii kuin hyvän hajuveden sydäntuoksu – se lisää vankkuutta, lämpöä ja olemusta. Kirkkaiden värien ja laadukkaan villan ansiosta nämä matot ovat monipuolisia ja pitkäaikaisia kumppaneita, jotka sopivat yhtä hyvin skandinaaviseen tyyliin kuin eklektiseen tai moderniin sisustukseen.

Jokainen matto on kuin ainutlaatuinen taideteos, jonka ammattitaitoiset käsityöläiset ovat kutoneet käsin Hamadanin alueen kylissä Iranissa käyttäen perinteisiä tekniikoita, jotka ovat periytyneet sukupolvelta toiselle. Ne tunnetaan kestävyydestään, joten voit huoletta käyttää niitä runsaasti käytettyihin tiloihin. Lyhyesti sanottuna se on klassikko, joka sopii täydellisesti moderniin kotiin.

Saat 15% alennusta

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat 15% alennusta seuraavasta tilauksestasi*, viikoittaisia sähköpostiviestejä, joissa on yksinomainen pääsy tarjouksiin, uusimpiin trendeihin ja tuoteuutisiin.

Lisätietoja siitä, miten käsittelemme tietojasi, on tietosuojakäytännössämme.Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa. *Alennusta voi käyttää yhteen ostokseen 60 päivän kuluessa uutiskirjeen tilauksesta. Alennus on voimassa kaikille tuotteille, myös alennushintaisille tuotteille. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin.