Tietosuojapolitiikka

CarpetVista.fi sivuston ylläpitäjä:

CarpetVista AB
Ringugnsgatan 11
S-216 16 Malmö, Sweden.
Yrityksen tunnusnumero: 556458-9207

CarpetVista AB työskentelee aktiivisesti varmistaakseen yksityisyytesi turvan, kun käytät verkkopalveluitamme, asiakaspalvelua sekä julkisia verkkokanavia, kuten sosiaalista mediaa. CarpetVista AB on vastuussa meille lähettämistäsi henkilötiedoistasi ja se käsittelee sitä Ruotsin tietosuojalain (1998:204) mukaan, joka noudattaa EU tietosuojadirektiiviä (95/’/46/EC) (johon viitataan alla nimellä direktiivi 95/46/EC).

Milloin keräämme henkilötietoja?

Keräämme henkilötietoja, jotka meille on lähetetty tilauksia tehtäessä, asiakaspalveluun yhteyttä otettaessa tai osallistuttaessa erilaisiin verkkopalveluihin, kuten kilpailuihin, tuoteilmoituksiin ja uutislehtiin.

Mitä henkilötietoja keräämme?

Keräämme vain sellaisia henkilötietoja kuten: nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, postiosoite, maksutiedot, joita tarvitaan palveluidemme tarjoamiseen.

Mihin henkilötietoni tallennetaan?

Järjestelmiemme keräämät tiedot tallennetaan pääasiassa Euroopan talousalueelle (EEA), mutta niitä voidaan siirtää tämän alueen ulkopuolelle. Sellaisissa tapauksissa kaikki siirrot ja tallennus tehdään noudattaen tietosuojalakeja.

Kuinka käytätte henkilötietoja?
  • Maksun käsittelyä ja tilauksen toimittamista varten.
  • Estämään palveluidemme väärinkäyttöä ja petoksia
  • Rekisteröimään ja hallinnoimaan tiliäsi (seuraamaan toimituksia, tilausten tila, tilaushistoria, suosikit, seurantalistat jne.).
  • Yhteyden ottamiseksi toimitusvaikeuksien sattuessa.
  • Auttamaan palautumaan mahdollisiin palveluidemme keskeytyksiin.
  • Analysointiin, jotta voidaan tarjota osuvia markkinointitarjouksia.
  • Pyytämiesi tietojen lähettämiseksi sinulle, mukaan lukien markkinointiviestintä ja tiedot tuotteistamme
  • Jos pyydetään ilmoittamaan tuotteidemme saatavuudesta sinulle
  • Kun järjestetään kilpailuja, voittajille, osallistujille ja äänestäjille ilmoittamiseen.
  • Kysymyksiin vastaamiseen ja tarjotaksemme ehdotuksia tuotteistamme ja palveluistamme
Kenellä on pääsy henkilötietoihisi?

Tietoihisi pääsee vain valtuutettu henkilökunta, joka on suoraan tekemisissä yllä lueteltujen tarkoitusten kanssa. Tiedoillasi ei koskaan tehdä kauppaa tai myydä ja ne jaetaan vain Carpetvista AB:n ulkopuolisille tahoille, kun he ovat suoraan tekemisissä yllä lueteltujen tarkoitusten kanssa.

Mitkä ovat oikeutesi?

Lain (direktiivi 95/46/EC) mukaan sinulla on oikeus tilata ote sinusta tallentamistamme tiedoista veloituksetta. Sinulla on myös oikeus oikaista tietoja ja oikeus pyytää tietojen poistamista, jos meillä ei ole laillisia säilytysvelvoitteita, kuten esimerkiksi kirjanpitosäännöt. Teillä on myös oikeus kieltäytyä suoramarkkinoinnista ja voit myös jättäytyä uutislehtitilauksien ulkopuolelle milloin vain käyttäen sähköpostiemme alaviitteissä tarjotun linkin välityksellä. Kaikkea apua näissä asioissa apua on saatavilla asiakaspalvelusta numerossa +358 9 42720938 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@carpetvista.com

Kuinka varmistamme henkilötietojesi turvallisuuden?

Pidämme kaikkien asiakkaisiimme liittyvien arkaluonteisten tietojen tietoturvaa suuressa arvossa Käytämme teknisiä ja organisaatioon liittyviä toimia turvaamaan henkilötietosi tietojen menetykseltä, manipuloinnilta ja valtuuttamattomalta pääsyltä. Kaikki maksunkäsittelijämme käsittelevät korttitietosi kansainvälisen turvastandardin PCI DSS mukaisesti.

Kuinka pitkäksi ajaksi tallennamme henkilökohtaiset tietosi?

Tallennamme henkilökohtaiset tietosi niin pitkään kuin meillä on aktiivinen suostumus asiakkailtamme tai meillä on yleiset lailliset perusteet säilyttää tietoja (esim. kirjanpitosäännöt). Jos meillä ei ole vuorovaikutusta kahteen vuoteen, pyydämme sinua uudistamaan suostumuksesi. Jos et hyväksy, poistamme sinun henkilötietosi.

Muu tietojen keräys

Evästeet

Käytämme evästeitä antaaksemme mukavan verkko-ostosten teko kokemuksen. Evästeitä käytetään useista syistä, muun muassa jotta pystymme käsittelemään ostoskärrysi sisältöä sekä sisään kirjautumisessa tarvittavia tietoja. Käytämme lisäksi evästeitä mittaamaan ja optimoimaan markkinointiamme. Jos verkkoselaimesi on asetettu olemaan hyväksymättä evästeitä, emme takaa, että verkkosivustomme toimii oikein. Jos koet mitään ongelmia, käy läpi nykyiset asetuksesi ja mahdollisesti päivitä ne. Lisätietoja englanniksi evästeistä saat käymällä verkkosivuilla All about cookies.

Pseudonyymi käyttöprofiilien luominen verkkosivujen analysointitarkoituksessa

Pseudonyymi käyttäjäprofiileita ei liitetä yhteen pseudonyymin haltijan henkilötietoihin ilman kyseisen henkilön erityistä, nimenomaista suostumusta.

Jos haluat estää tietojen keräämisen, voit estää ulkoisen Javascript-sisällön suorituksen selaimessasi asentamalla siihen sopivan selaimen laajennuksen (esim. Noscript).

Facebook sosiaalisten laajennusten käyttö

Verkkosivustomme käyttää niin sanottuja sosiaalisia laajennuksia (“plugins”) sosiaalisesta verkostosta Facebook, jota operoi Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA ("Facebook"). Laajennukset on merkitty Facebook-logolla tai lisäksi “Sosiaalinen Facebook-laajennus” tai “Facebook sosiaalinen laajennus”. Yleiskatsaus Facebook-laajennuksista ja niiden ulkomuodosta löytyy sivuilta: http://developers.facebook.com/plugins

Jos vierailet sivulla, joka sisältää sellaisen laajennuksen, selaimesi muodostaa suoran yhteyden Facebook-palvelimiin. Facebook lähettää laajennuksen sisällön suoraan selaimeesi ja se integroidaan sivulle. Tämän integraation myötä Facebook vastaanottaa tiedot, joita selaimesi on käyttänyt vastaavalla sivulla verkkosivustollamme, vaikka sinulla ei oisi Facebook-profiilia tai et olisi parhaillaan kirjautunut Facebookiin. Nämä tiedot (mukaan lukien IP-osoitteesi) lähetään selaimestasi suoraan Facebook-palvelimelle Yhdysvalloissa ja tallennetaan sinne.

Jos olet kirjautunut Facebookin, Facebook voi välittömästi liittää vierailusi verkkosivustollamme Facebook-profiiliisi. Jos olet vuorovaikutuksessa laajennuksen kanssa, esimerkiksi napsauttamalla “Tykkää”-painiketta tai jättämällä kommentin, se lähetetään myös suoraan Facebook-palvelimelle ja tallennetaan sinne. Tiedot julkaistaan myös Facebook-profiilissasi ja näytetään Facebook-ystävällesi.

Tämän tietojen keruun ja lisäkäsittelyn ja Facebookin tietojen käytön tarkoituksen ja laajuuden sekä oikeutesi tässä suhteessa ja valinnat tietoturvasi suhteen voit selvittää Facebook tietosuojakäytännöstä: <http://www.facebook.com/policy.php

Jos et halua Facebookin yhdistävän suoraan verkkosivustomme keräämiä tietoja Facebook-profiiliisi, sinun täytyy kirjautua ulos Facebookista ennen verkkosivustollamme vierailua.

Google Analytics

Tämä verkkosivusto käyttää Google Analytics -palvelua, verkkosivujen analytiikkapalvelua, jonka tarjoaa Google Inc. (Alphabet). Google Analytics käyttää ns. “evästeitä”, tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneeseesi ja jotka mahdollistavat sinun verkkosivuston käyttösi analysoinnin. Nämä evästeen luomat tiedot tämän verkkosivuston käytöstäsi lähetetään tavallisesti Googlen palvelimelle USA:han ja tallennetaan sinne.

Kuitenkin, jos IP-anonymisointi on aktivoitu tälle verkkosivustolle, Google lyhentää IP-osoitteesi Euroopan unionin jäsenvaltioihin tai muihin osapuoliin sopimussuhteessa Euroopan talousalueen kanssa. Vain poikkeuksellisissa tapauksissa täysi IP-osoite lähetetään Google-palvelimelle Yhdysvalloissa ja lyhennetään sinne.

Google käyttää näitä tietoja tämän verkkosivuston käyttäjien puolesta arvioidakseen verkkosivustomme käyttöä, kootakseen raportteja verkkosivustomme toiminnasta ja tarjotakseen muita palveluita, jotka liittyvät verkkosivuston toimintaan ja internetin käyttöön, verkkosivuston ylläpitäjille niin kuin selaimesi Google Analyticsin IP-osoitteen kehyksissä. Niitä ei liitetä muihin Googlen tarjoamiin tietoihin.

Voit estää evästeiden tallennuksen vastaavalla asetuksella selaimesi asetuksissa, huomaa kuitenkin, että jos teet näin, voi olla ettet voi käyttää kaikkia verkkosivustomme ominaisuuksia niiden koko laajuudessa. Voit myös kerätä tiedot, jotka eväste muodostaa sinun verkkosivustomme käytöstäsi (mm. http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Beluch-valikoima - €148

Beluch-valikoima - <B>€148</B>
8 päivää jäljellä

Uutuudet

Uutuudet

Kysy CarpetVistalta

Kaikista nopein palvelu jos teille on mahdollista, niin haluaisimme että kirjoitatte Ruotsiksi tai Englanniksi.

Äänestä suosikkimalliasi – voita 3000 SEK:n lahjakortti