Rugvistan suunnittelukilpailu!

2021 FINALISTIT - ÄÄNESTÄ ja VOITA

Icons suunnittelijalta Pietari Visanti

Suomi

Suomi

I am always surrounded by screens with icons. So why not have them in the carpet as well? Icons should be happy and colourful as well.
Olen aina erilaisten ikoneja täynnä olevien näyttöjen ympäröimä. Miksi sellaisia ei voisi olla matossakin? Ikonit voisivat olla tietty iloisia ja värikkäitä.

Tietoja mallista Pietari Visanti

I was born in 1971. In the past I have studied industrial design in Aalto University in Helsinki. Since 1996 I have done thousands of technical illustrations and 3D-graphics for mostly finnish clients.
Olen syntynyt vuonna 1971. Opiskelin teollista muotoilua Aalto-yliopistossa Helsingissä. Vuoden 1996 jälkeen olen tehnyt tuhansia teknisiä kuvituksia ja 3D-grafiikoita enimmäkseen suomalaisille asiakkaille.

Saat 15% alennusta

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat 15% alennusta seuraavasta tilauksestasi*, viikoittaisia sähköpostiviestejä, joissa on yksinomainen pääsy tarjouksiin, uusimpiin trendeihin ja tuoteuutisiin.

Lisätietoja siitä, miten käsittelemme tietojasi, on tietosuojakäytännössämme.Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa. *Alennusta voi käyttää yhteen ostokseen 60 päivän kuluessa uutiskirjeen tilauksesta. Alennus on voimassa kaikille tuotteille, myös alennushintaisille tuotteille. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin.