Rugvistan suunnittelukilpailu!

2021 FINALISTIT - ÄÄNESTÄ ja VOITA

Cobblestones suunnittelijalta Tessa Stenroos

Suomi

Suomi

Small stones with many stories
Pikkukiviä, monia tarinoita

Tietoja mallista Tessa Stenroos

I’m Finnish Art director student from Turku. I want to do simple, fresh and interesting designs with an idea. Nature, animals, art and architecture are the most inspirational things to me. I love round shapes and good color palettes.
Olen suomalainen art director -opiskelija Turusta. Haluan tehdä yksinkertaisia, tuoreita ja mielenkiintoisia designeja, joissa on idea. Luonto, eläimet, taide ja arkkitehtuuri ovat kaikkein inspiroivimpia asioita minulle. Rakastan pyöreitä muotoja sekä hyviä väripaletteja.

Matto on saatavana myös väreinä:

Saat 15% alennusta

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat 15% alennusta seuraavasta tilauksestasi*, viikoittaisia sähköpostiviestejä, joissa on yksinomainen pääsy tarjouksiin, uusimpiin trendeihin ja tuoteuutisiin.

Lisätietoja siitä, miten käsittelemme tietojasi, on tietosuojakäytännössämme.Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa. *Alennusta voi käyttää yhteen ostokseen 60 päivän kuluessa uutiskirjeen tilauksesta. Alennus on voimassa kaikille tuotteille, myös alennushintaisille tuotteille. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin.