Rugvistan suunnittelukilpailu!

2021 FINALISTIT - ÄÄNESTÄ ja VOITA

Carusell suunnittelijalta Emilia Alm

Suomi

Suomi

Carusell was inspired by the swirls of play and fun times in the daylight. The design is playful, graphic and little bit wild.
Carusellin idea syntyi leikin pyörteistä ja hauskoista hetkistä päivänvalossa. Mallin tyyli on leikkisä, graafinen ja hieman riehakas.

Tietoja mallista Emilia Alm

Emilia Alm (b. 1983) is a Master student of Graphic Design from University of Lapland, Rovaniemi Finland. She has always been into drawing from the first time she could hold a pen in her hand as a child. Her illustration style is playful and colorful and she likes graphic forms.
Emilia Alm (s.1983) on graafisen suunnittelun maisteriopiskelija Lapin yliopistosta Rovaniemeltä. Hän on lapsesta asti pitänyt piirtämisestä aina siitä lähtien kun kynä on pysynyt kädessä. Hänen kuvitustyylinsä on leikkisä ja värikäs ja hän pitää graafisista muodoista. Lisää tietoa hänestä löyty osoitteesta www.emiliaalm.blogspot.com

Matto on saatavana myös väreinä:

Saat 15% alennusta

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat 15% alennusta seuraavasta tilauksestasi*, viikoittaisia sähköpostiviestejä, joissa on yksinomainen pääsy tarjouksiin, uusimpiin trendeihin ja tuoteuutisiin.

Lisätietoja siitä, miten käsittelemme tietojasi, on tietosuojakäytännössämme.Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa. *Alennusta voi käyttää yhteen ostokseen 60 päivän kuluessa uutiskirjeen tilauksesta. Alennus on voimassa kaikille tuotteille, myös alennushintaisille tuotteille. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin.