Käsinkudottu Kestävä villa

Boho Fish Matot - Beige
160x230 cm

301 
30%
430 
Alin hinta viimeisten 30 päivän ajalta: 301 
(Arvonlisävero sisältyy)

Nopea toimitus: 2 - 5 työpäivää

Ilmainen palautus

16  / 24 kk

Maton värit voivat näyttää erilaisilta eri kulmista katsottuna.

Beata Basińska

Beata Basińska

Suunnittelija Puola Puola

Olen taiteilija ja huonekalusuunnittelija. Asun ja työskentelen Puolassa. Minua kiehtovat luonnon kauneus, bioniikka, arkkitehtuuri ja antropologia. Rakastan valokuvaamista, lukemista ja inspiroitumista. Teokseni ovat minimalistisia, geometrisia ja ekologisia. Käytän kierrätettyä paperia ja puuta.

Matot suunnittelijalta Beata Basińska

Kestävä villa  Kestävä villa

Villa on luonnonkuitu ja yksi matovalmistuksen halutuimmista materiaaleista. Villamatot ovat erittäin kestäviä ja ne kestävät erinomaisesti kulumista päivittäisessä käytössä. Villa on luonnostaan likaa hylkivä ja siksi helppo pitää puhtaana. Se on myös tulenkestävä ja säilyttää tyypillisesti muotonsa niin, että maton nukka nousee aina takaisin alkuperäiseen muotoonsa.

Care & Fair

Olemme ylpeitä siitä, että voimme olla osa organisaatiota CARE & FAIR. Heidän tehtävänään on parantaa mattojen kutomisten ja heidän perheidensä elinoloja koulutuksen ja terveyden avulla.

Lue lisää

Kysymyksiä?

Älä epäröi kysyä meiltä!Inspiraatio


Saat 15% alennusta

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat 15% alennusta seuraavasta tilauksestasi*, viikoittaisia sähköpostiviestejä, joissa on yksinomainen pääsy tarjouksiin, uusimpiin trendeihin ja tuoteuutisiin.

Lisätietoja siitä, miten käsittelemme tietojasi, on tietosuojakäytännössämme.Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa. *Alennusta voi käyttää yhteen ostokseen 60 päivän kuluessa uutiskirjeen tilauksesta. Alennus on voimassa kaikille tuotteille, myös alennushintaisille tuotteille. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin.