Käsi tuftatut Kimalteleva villa / viskoosi

Botanic Matot - Burgundinpunainen / Roosa
Pyöreä matto Ø 150 cm

400 
(Arvonlisävero sisältyy)

Nopea toimitus: 2 - 5 työpäivää

Ilmainen palautus

21  / 24 kk

Maton värit voivat näyttää erilaisilta eri kulmista katsottuna.

Love Terins

Love Terins

Suunnittelija Norja Norja

Love Terins on nuori ruotsalainen taiteilija, joka asuu Oslossa, Norjassa. Hän työskentelee pääasiassa suurten maalausten parissa ja tutkii, miten taide voi olla sekä visuaalinen että kehollinen kokemus. Kuvioiden, muotojen ja värikontrastien käytöllään hän siirtää tämän kokemuksen mattomalleihinsa.

Matot suunnittelijalta Love Terins

Care & Fair

Olemme ylpeitä siitä, että voimme olla osa organisaatiota CARE & FAIR. Heidän tehtävänään on parantaa mattojen kutomisten ja heidän perheidensä elinoloja koulutuksen ja terveyden avulla.

Lue lisää

OEKO-TEX®

Tämä matto on sertifioitu OEKO-TEX® STANDARD 100 -standardin mukaan, maailmanlaajuisesti yhtenäinen ja riippumaton tekstiilien testaus- ja sertifiointijärjestelmä. Sertifiointi tarkoittaa, että lopputuote on vapaa vaarallisista kemikaaleista.

Kysymyksiä?

Älä epäröi kysyä meiltä!
Saat 15% alennusta

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat 15% alennusta seuraavasta tilauksestasi*, viikoittaisia sähköpostiviestejä, joissa on yksinomainen pääsy tarjouksiin, uusimpiin trendeihin ja tuoteuutisiin.

Lisätietoja siitä, miten käsittelemme tietojasi, on tietosuojakäytännössämme.Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa. *Alennusta voi käyttää yhteen ostokseen 60 päivän kuluessa uutiskirjeen tilauksesta. Alennus on voimassa kaikille tuotteille, myös alennushintaisille tuotteille. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin.