Käsi tuftatut Ylellinen viskoosi

Catalpa Matot - Vihreä
160x230 cm

476 
30%
680 
Alin hinta viimeisten 30 päivän ajalta: 476 
(Arvonlisävero sisältyy)

Nopea toimitus: 2 - 5 työpäivää

Ilmainen palautus

24  / 24 kk

Maton värit voivat näyttää erilaisilta eri kulmista katsottuna.

Aneta Doległo

Aneta Doległo

Suunnittelija Puola Puola

Olen sisustussuunnittelija, joka on opiskellut Krakovan kuvataideakatemiassa. Etsin projekteissani ajatonta muotoilua henkilökohtaisella ilmaisulla. Uskon, että hyvin suunnitellut tilat voivat parantaa elämäämme.

Matot suunnittelijalta Aneta Doległo

Ylellinen viskoosi  Ylellinen viskoosi

Viskoosi on luonnonmateriaaleihin, kuten puuvillaan ja selluloosaan, pohjautuva keinokuitu. Materiaali on erittäin pehmeä ja kiiltävä, mikä antaa sille silkkiä muistuttavan ulkonäön. Sitä käytetään usein korostamaan yksityiskohtia ja antamaan kaunis kiilto, jota näkee muutoin vain silkkimatoissa.

Care & Fair

Olemme ylpeitä siitä, että voimme olla osa organisaatiota CARE & FAIR. Heidän tehtävänään on parantaa mattojen kutomisten ja heidän perheidensä elinoloja koulutuksen ja terveyden avulla.

Lue lisää

OEKO-TEX®

Tämä matto on sertifioitu OEKO-TEX® STANDARD 100 -standardin mukaan, maailmanlaajuisesti yhtenäinen ja riippumaton tekstiilien testaus- ja sertifiointijärjestelmä. Sertifiointi tarkoittaa, että lopputuote on vapaa vaarallisista kemikaaleista.

Kysymyksiä?

Älä epäröi kysyä meiltä!
Saat 15% alennusta

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat 15% alennusta seuraavasta tilauksestasi*, viikoittaisia sähköpostiviestejä, joissa on yksinomainen pääsy tarjouksiin, uusimpiin trendeihin ja tuoteuutisiin.

Lisätietoja siitä, miten käsittelemme tietojasi, on tietosuojakäytännössämme.Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa. *Alennusta voi käyttää yhteen ostokseen 60 päivän kuluessa uutiskirjeen tilauksesta. Alennus on voimassa kaikille tuotteille, myös alennushintaisille tuotteille. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin.