Käsi tuftatut Kestävä villa

Feeling Handtufted Matot - Sininen
140x200 cm

500 
(Arvonlisävero sisältyy)

Nopea toimitus: 2 - 5 työpäivää

Ilmainen palautus

25  / 24 kk

Maton värit voivat näyttää erilaisilta eri kulmista katsottuna.

Giuli Sola

Giuli Sola

Suunnittelija Italia Italia

Giuli Sola syntyi Italiassa tammikuussa 1980. Hänen intohimonsa kuvataiteisiin ohjasi häntä kohti muotoilukoulutusta, jossa hän pystyisi yhdistämään esteettiset makunsa teknologiaan.

Giulia on valmistunut Politecnico di Milano en Design Industriel -koulusta, ja hänellä on ollut mahdollisuus opiskella tuotesuunnittelua yhden vuoden Norjan teknis-luonnontieteellisessä yliopistossa (NTNU).

Opintojensa aikana hän teki yhteistyötä suunnittelutoimiston (Sergio Brioschi Design: huonekalut, valaistus, tarvikkeet jne.) kanssa Milanossa ennen Lontoossa ja Milanossa sijaitsevaan sisustussuunnitteluyritykseen (Caputo & Associati: putiikit, näyttelyalueet, huoneistot jne.) liittymistä.

Vuonna 2006 Giuliasta aloitti Euroopan komission avustuksen ansiosta työskentelyn Ranskan Glénansin purjehduskoulussa. Hän on erikoistunut laivasuunnitteluun Nantesin E.N.S.A.-arkkitehtuurikoulun tutkinnossaan ja työskentelee jahtien sisustussuunnittelun taiteellisena johtajana.
Vietettyään aikaa Italiassa, Norjassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Yhdysvalloissa Giulia asuu nyt Nantesissa ja toimii yrityksensä Giulia Sola Designin suunnittelijana.

Matot suunnittelijalta Giuli Sola

Feeling Handtufted

Viisi mattomuunnelmaa erilaisiin luonnollisiin teemoihin liittyviin tunnelmiin. Jokainen matto liittyy tiettyyn aineeseen: Vesi, maa, sumu, jää, hiekka – visuaaliset aistimukset mutta myös tunto- ja hajuaistimukset tunnelman saavuttamiseksi, maiseman tai henkilökohtaisen matkamuiston luomiseksi.


Tekniset tiedot

Tuote-nro. CVD6518
Solmutiheys noin 30 000 - 50 000 solmua / m²

Voit laskea solmutiheyden vaivattomasti itsekin. Laske solmut pysty- ja vaakasuoraan 1 cm mitalta ja kerro luvut keskenään. Kerro sitten summa 10 000:lla, niin saat neliömetrikohtaisen luvun.

Tietyt alan markkinoilla olevat toimijat liioittelevat tuotteidensa solmutiheyttä, ja siksi onkin hintavertailun yhteydessä parasta tehdä tarkistuslaskelma, jotta tietää varmasti, mitä saa. CarpetVistan useimpien mattojen taustapuolen valokuvassa näkyy myös viivain, jolloin voit helposti nähdä solmutiheyden laadun ja voit laskea solmujen tarkan määrän, ennen kuin päätät maton tilauksesta.

Paksuus ≈ 12 mm
Alkuperä Intia
Nukka Villa
Villa on luonnonkuitu ja yksi matovalmistuksen halutuimmista materiaaleista. Villamatot ovat erittäin kestäviä ja ne kestävät erinomaisesti kulumista päivittäisessä käytössä. Villa on luonnostaan likaa hylkivä ja siksi helppo pitää puhtaana. Se on myös tulenkestävä ja säilyttää tyypillisesti muotonsa niin, että maton nukka nousee aina takaisin alkuperäiseen muotoonsa.
Loimi Puuvilla
Valmistus Käsi tuftatut
Käsin tuftatut matot on tehty käsin “tuftauskonetta” käyttäen, joka työntää kudesilmukoita esikudotun taustan läpi. Käsin tuftauksen tekniikka tekee mahdolliseksi luoda yksityiskohtaisia kuvioita
Koko 140x200
Tämä matto on käsinsolmittu/-kudottu; siksi muodossa, paksuudessa, kuviossa ja koossa voi olla eroja. Tämä pätee etenkin paimentolais- ja kylämattoihin.

Tietoja Intia Feeling Handtufted Matot - Sininen-matoista .

Käsintuftatut matot valmistetaan käsityönä korkealaatuisista raaka-aineista, mutta solmittavien solmujen sijaan käytetään erityistä ”tuftauspyssyä”, jolla lankasilmukat työnnetään verkkokankaan valmiiksi kudottu pohjan läpi.
Lopuksi nukka leikataan haluttuun pituuteen, jolloin langan päät paljastuvat tehden nukasta pehmeämpää.
Tämä tekniikka on nopea ja tehokas, ja se antaa kutojalle enemmän vapautta ja mahdollisuuksia luoda yksityiskohtaisia kuvioita ja muotoja, jotka käsinkudotuissa matoissa ovat rajallisia. Lopputuloksena on kestävä ja laadukas matto edulliseen hintaan.

Kestävä villa  Kestävä villa

Villa on luonnonkuitu ja yksi matovalmistuksen halutuimmista materiaaleista. Villamatot ovat erittäin kestäviä ja ne kestävät erinomaisesti kulumista päivittäisessä käytössä. Villa on luonnostaan likaa hylkivä ja siksi helppo pitää puhtaana. Se on myös tulenkestävä ja säilyttää tyypillisesti muotonsa niin, että maton nukka nousee aina takaisin alkuperäiseen muotoonsa.

Care & Fair

Olemme ylpeitä siitä, että voimme olla osa organisaatiota CARE & FAIR. Heidän tehtävänään on parantaa mattojen kutomisten ja heidän perheidensä elinoloja koulutuksen ja terveyden avulla.

Lue lisää

OEKO-TEX®

Tämä matto on sertifioitu OEKO-TEX® STANDARD 100 -standardin mukaan, maailmanlaajuisesti yhtenäinen ja riippumaton tekstiilien testaus- ja sertifiointijärjestelmä. Sertifiointi tarkoittaa, että lopputuote on vapaa vaarallisista kemikaaleista.

Kysymyksiä?

Älä epäröi kysyä meiltä!
Saat 15% alennusta

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat 15% alennusta seuraavasta tilauksestasi*, viikoittaisia sähköpostiviestejä, joissa on yksinomainen pääsy tarjouksiin, uusimpiin trendeihin ja tuoteuutisiin.

Lisätietoja siitä, miten käsittelemme tietojasi, on tietosuojakäytännössämme.Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa. *Alennusta voi käyttää yhteen ostokseen 60 päivän kuluessa uutiskirjeen tilauksesta. Alennus on voimassa kaikille tuotteille, myös alennushintaisille tuotteille. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin.