Käsi tuftatut Ylellinen viskoosi

Urban Lake - 2018
160x230 cm

630 
10%
700 
Alin hinta viimeisten 30 päivän ajalta: 630 
(Arvonlisävero sisältyy)

Nopea toimitus: 2 - 5 työpäivää

Ilmainen palautus

32  / 24 kk

Maton värit voivat näyttää erilaisilta eri kulmista katsottuna.

Monica Martinez Sanchez

Monica Martinez Sanchez

Suunnittelija Espanja Espanja

Nika Martinez, valokuvaaja, josta tuli pintasuunnittelija, ihastui eloisuuteen ja väriin, jonka hän voisi laittaa kuviotyöhön. Nikan inspiraationlähteet vaihtelevat kudotuista tekstiileistä ja tribaalikuvioista art decoon ja jopa kuvitukseen. Hän pyrkii jatkuvasti tuomaan iloa ja onnellisuutta katsojilleen sekä oppimaan uusia tekniikoita ja edistämään taiteellista lahjakkuuttaan.

Matot suunnittelijalta Monica Martinez Sanchez

Urban Lake - 2018

LUONNON YMPÄRÖIMÄN KAUPUNKINI INNOITTAMA ABSTRAKTI MAALAUS

Ylellinen viskoosi  Ylellinen viskoosi

Viskoosi on luonnonmateriaaleihin, kuten puuvillaan ja selluloosaan, pohjautuva keinokuitu. Materiaali on erittäin pehmeä ja kiiltävä, mikä antaa sille silkkiä muistuttavan ulkonäön. Sitä käytetään usein korostamaan yksityiskohtia ja antamaan kaunis kiilto, jota näkee muutoin vain silkkimatoissa.

Care & Fair

Olemme ylpeitä siitä, että voimme olla osa organisaatiota CARE & FAIR. Heidän tehtävänään on parantaa mattojen kutomisten ja heidän perheidensä elinoloja koulutuksen ja terveyden avulla.

Lue lisää

OEKO-TEX®

Tämä matto on sertifioitu OEKO-TEX® STANDARD 100 -standardin mukaan, maailmanlaajuisesti yhtenäinen ja riippumaton tekstiilien testaus- ja sertifiointijärjestelmä. Sertifiointi tarkoittaa, että lopputuote on vapaa vaarallisista kemikaaleista.

Kysymyksiä?

Älä epäröi kysyä meiltä!
Saat 15% alennusta

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat 15% alennusta seuraavasta tilauksestasi*, viikoittaisia sähköpostiviestejä, joissa on yksinomainen pääsy tarjouksiin, uusimpiin trendeihin ja tuoteuutisiin.

Lisätietoja siitä, miten käsittelemme tietojasi, on tietosuojakäytännössämme.Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa. *Alennusta voi käyttää yhteen ostokseen 60 päivän kuluessa uutiskirjeen tilauksesta. Alennus on voimassa kaikille tuotteille, myös alennushintaisille tuotteille. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin.