Käsi tuftatut Kimalteleva villa / viskoosi

Charcoal Matot - Monivärinen
160x230 cm

512 
20%
640 
Alin hinta viimeisten 30 päivän ajalta: 512 
(Arvonlisävero sisältyy)

Nopea toimitus: 2 - 5 työpäivää

Ilmainen palautus

26  / 24 kk

Maton värit voivat näyttää erilaisilta eri kulmista katsottuna.

Eden den Hertog

Eden den Hertog

Suunnittelija Alankomaat Alankomaat

Olen 16-vuotias amatööritaiteilija Hollannista. Rakastan graafista suunnittelua ja digitaalista taidetta. Koulun ohella käytän paljon aikaa taiteen tekemiseen. Nuorena olen huolissani ympäristöstä ja siitä, mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Fossiiliset polttoaineet vähenevät, mutta mitä käytämme niiden sijasta? Paljon kysymyksiä tulevalle sukupolvelle.

Matot suunnittelijalta Eden den Hertog

Care & Fair

Olemme ylpeitä siitä, että voimme olla osa organisaatiota CARE & FAIR. Heidän tehtävänään on parantaa mattojen kutomisten ja heidän perheidensä elinoloja koulutuksen ja terveyden avulla.

Lue lisää

OEKO-TEX®

Tämä matto on sertifioitu OEKO-TEX® STANDARD 100 -standardin mukaan, maailmanlaajuisesti yhtenäinen ja riippumaton tekstiilien testaus- ja sertifiointijärjestelmä. Sertifiointi tarkoittaa, että lopputuote on vapaa vaarallisista kemikaaleista.

Kysymyksiä?

Älä epäröi kysyä meiltä!
Saat 15% alennusta

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat 15% alennusta seuraavasta tilauksestasi*, viikoittaisia sähköpostiviestejä, joissa on yksinomainen pääsy tarjouksiin, uusimpiin trendeihin ja tuoteuutisiin.

Lisätietoja siitä, miten käsittelemme tietojasi, on tietosuojakäytännössämme.Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa. *Alennusta voi käyttää yhteen ostokseen 60 päivän kuluessa uutiskirjeen tilauksesta. Alennus on voimassa kaikille tuotteille, myös alennushintaisille tuotteille. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin.